I u bordo taboru s mnogo pažnje gledaju meč u Krupi
Igrači Sarajeva sutra igraju meč 18. kola Premijer lige BiH protiv Zvijezde, a danas su iskoristili priliku da u svojoj bazi u Butmiru pogledaju meč ljutog rivala s Grbavice.

Prati se utakmica rivala s Grbavice

I u bordo taboru s mnogo pažnje gledaju meč u Krupi

E. Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri Željezničara igraju trenutno u gostima protiv Krupe utakmicu 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi nakon tri poraza žele prekinuti lošu seriju kod fenjeraša Krupe, no jasno je da im neće biti lako. Željo je za tri kola dosta smanjio šansu u borbi za prvo mjesto koje trenutno čuva Sarajevo sa osam bodova prednosti.

Bordo tim svoj meč 18. kola Premijer lige BiH igra sutra od 15 sati kada će na Koševu ugostiti Zvijezdu 09. Igrači i stručni štab Sarajeva nalaze se trenutno u svojoj bazi u Butmiru gdje su iskoristili šansu da preko malih ekrana prate gradskog rivala i meč u Krupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Foto: SportSport.ba

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma vjerujte nemate sta pratiti,samo vi igrajte svoju I ja cu vam od srca cestitati titulu kao Zeljovac,a ova bruka sto se desava na grbavici neka bude na sramotu tim ljudima koji vode klub!Nije u pitanju ako ne osvojis titulu,vev kakva je zalosna igra,a vama pitarima svaka cast za igre vase I trebate da budete prvaci,valjda je red da se komsije postuju ako igraju bolje!Sretno...
66 2
Romario 77
Gledajte kako Zeljo radi i samo kontra od toga i to vam je recept
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi