Ćutuk dobio otkaz u Međimurju
Mario Ćutuk nije više trener Međimurja

HNL vijesti

Ćutuk dobio otkaz u Međimurju

Marijo Ćutuk više nije trener hrvatskog prvoligaša Međimurja, odlučio je predsjednik kluba iz Čakoveca Stjepan Hamonajec.

Nakon domaćeg poraza od Lokomotive 3:0 bilo je jasno da su Ćutukovi dani na klupi čakovečkog prvoligaša odbrojani. Ipak, potvrda smjene stigla je tek sinoć, ali kako izgleda biće još dosta priče oko ove smjene.

"Uopće mi nije jasno kako se to dogodilo. Dobio sam papir, na kojem je potpisanDarko Turopoljac kao predsjednik, ali se sve to meni čini nelegitimnim. Sutra ću se sastati sa svojim odvjetnikom, nakon čega ću znati više o svemu" rekao je Ćutuk.

Klupski glasnogovornik Miljenko Ovčar izjavio je dad a se suradnja raskida I zbog loših rezultata kluba, ali I zbog nekih izjava trenera u medijima.

Dok uprava ne nađe neko rješenje na klupi Međimurja sjedit će dosadašnji Ćutukov pomoćnik Hrvoje Goričanec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.