Cvetković pozvao 18 rukometaša

Uoči SP u Hrvatskoj

Cvetković pozvao 18 rukometaša

Protivnik Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za EP, selekcija Srbije, učestvovaće ua Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj. Selektor Jovica Cvetković objavio je spisak igrača na koje računa.

Cvetković je pozvao 18 igrača, a većih iznenađenja i nema, jer je selektor Srbije povjerenje dao istim rukometašima koji su igrali kvalifikacije za EP.

Na spisku se nalaze: Darko Stanić (Cimos Koper), Dimitrije Pejanović (Torrevieja), Ivan Nikčević (Portland), Marko Ćuruvija (Teucro), Dobrivoje Marković (Ciudad Encantada), Nikola Kojić (Celje), Rajko Prodanović (Antquera), Momir Ilić (Gummersbach), Danijel Anđelković (Pick Szeged), Nenad Vučković (Melsungen), Mladen Bojinović (Montpellier), Žarko Šešum (Veszprem), Milan Ćorović (Partizan), Vukašin Rajković (Handbolt), Aleksandar Stojanović (Cimos Koper), Marko Vujin (Veszprem), Ratko Nikolić (Portland SA) i Alem Toskić (Celje).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.