Cvetkovićev spisak bez većih iznenađenja
Momir Ilić velika uzdanica Jovice Cvetkovića

Cvetkovićev spisak bez većih iznenađenja

Adnan Beganović

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković, objavio je imena 30 rukometaša na koje računa za predstojeće duele u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kao i za Mediteranske igre u Pescari. 

Na spisku od "očekivanih" imena nema jedino Marka Ćuruvije, najboljeg strijelca španjolske rukometne lige, a nakon teških povreda, Cvetković ponovo računa na Dragana Počuču i Petra Nenadića.

Pored već standardnih i provjerenih rukometaša selektor Srbije ovaj put u reprezentaciju je pozvao i mladog Petra Đorđića i Veljka Inđića.

Spisak reprezentacije Srbije:
Golmani: Darko Stanić, Dimitrije Pejanović, Dragan Marjanac, Dragan Počuča i Tomislav Stojković
Lijeva krila: Dobrivoje Marković, Jozef Holpert,
Desna krila: Nikola Kojić, Rajko Prodanović, Dragan Tubić i Aleksandar Stanojević
Bekovi: Momir Ilić, Danijel Anđelković, Petar Nenadić, Nenad Vučković, Mladen Bojinović, Milan Ćorović, Aleksandar Stojanović, Marko Vujin, Uroš Mitrović, Milan Mirković, Nenad Malenčić, Žarko Šešum, Petar Đorđić, Momir Rnić i Savo Mester
pivoti: Ratko Nikolić, Alem Toskić, Uroš Vilovski i Veljko Inđić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.