Cvikin Dalian remizirao protiv Shanghai Shenxina

Utakmica završena bez golova

Cvikin Dalian remizirao protiv Shanghai Shenxina

E. Čaušević

Fudbaleri Dalian Transcenda su danas na domaćem terenu remizirali protiv Shanghai Shenxina (0:0) u okviru petog kola kineske druge lige.

Izabranici bh. stručnjaka Rusmira Cvike nakon dvije uzastopne pobjede danas su pred domaćim navijačima remizirali protiv Shanghai Shenxina koji je u ovoj sezoni još uvijek bez poraza. U ovoj utakmici obje ekipe imale su nekoliko dobrih prilika za osvoje sva tri boda, no na kraju je meč završen bez golova.

Dalian je nešto lošije startao u novoj sezoni sa dva poraza, ali u posljednje tri utakmice ekipa Rusmira Cvike ne zna za poraz. Podsjećamo, u stručnom štabu bh. stručnjaka nalaze se Dželaludin Muharemović i Almir Seferović.

Nakon pet odigranih kola Dalian Transcend je na sedmoj poziciji sa sedam bodova, dok je Shanghai Shenxin četvrti sa dva boda više.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi