Czerapowicz najbolji igrač
Juniori Švedske bili su najbolji

Nagrade EP-a B Divizije

Czerapowicz najbolji igrač

Izabrani su najbolji igrači juče završenog Evropskog juniorskog EP-a (U 18) B Divizije koje je održano u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

Najbolji igrač (MVP) je sjajni švedski košarkaš Christopher Czerapowicz (197 cm visine, 1991. godište) koji je u nekoliko navrata podigao publiku na noge atraktivnim potezima.

U timu kola su i Andreas Person (Švedska), Nemanja Radović (Crna Gora), Janos Eilingsfeld (Mađarska) te Bojan Dubljević (Crna Gora).

U drugom timu su: Sebastian Szymanski (Poljska), Levi Noel (Engleska), Nikola Ljujić (Crna Gora), Alexander Lindqvist (Švedska) i Akaki Dvalishvili (Gruzija).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.