Da i to dočekamo: Poznat Wengerov nasljednik u Arsenalu!?

Topnici računaju na mladog trenera

Da i to dočekamo: Poznat Wengerov nasljednik u Arsenalu!?

Arsene Wenger je već 20 godina menadžer Arsenala, a njegov ugovor sa Topnicima ističe za 12 mjeseci.

Prema navodima engleskih medija, Arsenal je već pronašao trenera od kojeg se očekuje da postane Wengerov nasljednik na Emiratesu.

Riječ je o 38-godišnjem engleskom treneru Eddieu Howeu, koji s mnogo uspjeha vodi Bournemouth, na čiju je klupu prvi put sjeo 2008. godine.

Howe je u svojoj karijeri kao fudbaler nastupao za Bournemouth, Portsmouth i Swindon, a kao trener je vodio i Burnley.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj mladi stručnjak bi mogao preuzeti tim iz sjevernog Londona već naredne godine, a hoće li se ove priče obistiniti ostaje da se vidi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti