Da li će Higuain odbiti ovu ponudu Napolija?

Argentincu povećavaju platu

Da li će Higuain odbiti ovu ponudu Napolija?

D. Vejo

Gonzalo Higuain u žiži je javnosti ovih dana.

Svi razbijaju glavu oko toga gdje li će Argentinac nastaviti karijeru. Ponude neprestano stižu a Napolitanci se znoje od brige.

Pričalo se o tome kako bi Higuan mogao preći u redove Stare dame, međutim čelnici Napolija odlučili su da svim silama pokušaju zadržati napadača bar još jednu godinu, pa su tako odlučili da mu povećaju godišnju platu.

Tamošnji mediji pišu kako su čelnici italijanskog kluba ponudili svom najboljem napadaču platu od 7,5 miliona eura godšnje, čime bi postao najplaćeniji fudbaler u Seriji A jer trenutno zarađuje 5,5 miliona. Dakle ista bi se povećala za još dva miliona.

Kada je u pitanju Napoli svi potezi i ponude su urađeni, sada je na redu Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi