Da li će se Tuzli City vratiti brojni promašaji?

Važan meč za Tuzlake

Da li će se Tuzli City vratiti brojni promašaji?

Samir Mlaćo

Nakon nesretnog poraza od Sarajeva, u FK Tuzla City se okreću gostovanju kod FK Mladost.

Nadaju se novim bodovima i vjeruju da će im se vratiti brojni promašaji iz prva tri kola.

Stratega Tuzlaka Zlatana Nalića može ohrabriti podatak da na raspolaganju ima i Nermina Crnkića, koji je protiv Sarajeva dobio zadnjih 15-20 minuta jer još uvijek nije dovoljno fizički spreman.

Na raspolaganju je i Džafić koji je propustio duel na Koševu, dok Nikolić još nema pravo nastupa, pa se njegov debi može očekivati protiv Olimpika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel u Kaknju igra se sutra od 17 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Hahahahahaahhahahahahahaahahhahahahqhqhqhhqhqhqhhhqhqhqhqhqhqhhahahhahahahahahahahahhahahahahahahhha, tuzla citi ?????????????
3 1
rabodimis
Jesul im to navijaci zabrinuti ? Kod njih se nije mijenjala situacija sa dolaskom ove korone... posjeta je ista.. XD
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi