Fejzić o Ahmetovićevoj majstoriji: Krivo mi je što je baš jučer morao da postigne takav gol

Golman Tuzla Cityja za SportSport.ba

Fejzić o Ahmetovićevoj majstoriji: Krivo mi je što je baš jučer morao da postigne takav gol · Intervju

E. Oštraković

Nogometaši Tuzla Cityja jučer su pretrpili minimalan poraz na Koševu u utakmici 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmicu je odlučio Mersudin Ahmetović koji je postigao sjajan pogodak, a iako su imali nekoliko kolosalnih prilika, igrači Tuzla Cityja nisu uspjeli postići gol.

Za SportSport.ba govorio je golman Tuzla Cityja, Nevres Fejzić, koji je uprkos nekim sjajnim odbranama jednom morao izvaditi loptu iz gola.

"Poraz nam je teško pao, a razlog je taj što smo igrali stvrno dobro. Bili smo bolji u svim segmentima igre, osim te realizacije. Odigrali smo tri kola u kojima smo imali dva teška gostovanja. Možda smo igrom zaslužili da otkinemo koji bod sa strane, ali nije se desilo".

Već za vikend Tuzla City igra novu ligašku utakmicu i ponovo idu u goste. Ovaj put protivnik je ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

"Imamo utakmicu za dva dana. Ponovo smo u gostima, ovaj put kod Mladosti. Oni su jako mlada ekipa, rastrčani su i imaju dobre individualce. Ipak, nadam se da ćemo mi biti ti koji će na kraju utakmice biti zadovoljniji i sretniji".

Ekipa Tuzla Cityja doživjela je brojne promjene u sastavu pred početak nove sezone, te Fejzić smatra da će se vremenom uključiti u borbu za vrh tabele.

"U tim nam je došlo dosta dobrih i provjerenih igrača. Neki su kasnije stigli pa nemaju pravo nastupa još uvijek, ali mislim da kada se tim kompletira i svi budu dobili pravo nastupa da ćemo se moći uključiti u borbu za vrh".

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine ima jako dobrih mladih, ali i starijih golmana. Fejzić je otkrio ko je za njega trenutno broj jedan.

"Što se tiče golmana, moram priznati da ima nekoliko stvarno dobrih u našoj ligi. Nekako bi izdvojio mladog Vladana Kovačevića jer momak zaista dobro brani i mislim da je vrijeme za njegov iskorak".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jučerašnju utakmicu na Koševu riješio je Mersudin Ahmetović i to na maestralan način. Zamolili smo Fejzića da prokomentariše pogodak koji je primio.

"Ne bih nešto pretjerano komentarisao, ali stvarno mi je krivo jer je baš jučer morao da postigne onakav gol".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

EmirTM87
Brate kakva majstorija majke vam, evo nekoliko clanaka naslovi "majstorija".. Da ne bude sad da komentarisem jer je igrac Sarajeva, za njega mislim da je odlican napadac pa za koga god igrao i to kako je juce zabio gol je nesto sto se od takvog napadaca ocekuje u svakoj utakmici. Majstorije su ona dva loba Stilica iz prosle sezone, majstorije je znao izvesti Turkovic nekad za Sarajevo itd..
8 11
Ale23
Cuj majstorija. Tako naslovi kada nasi reprezentativci gol obican daju kaze "majstorija Demirovica " obican pogodak. Majtorije du golovi koji se pamte bezobrazluk i tehnika lucidnost. Stilic slobodi i borcu. Ovo covjek opslio na suho. Srca pa ode u visini gdje rasalja. Dobar Igrac i sve stoji ali majtorija je poseban Termin jer onda imamo stalno majstorije. Realno onaj slobodnjak mladosti za 2-2 iz mrtvog ugla na prvu stativu to je majstorija.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi