Da li je bio faul? Oglasio se i "krivac"

Gabriel Jesus o spornom momentu

Da li je bio faul? Oglasio se i "krivac"

Manchester City je sinoć režirao preokret na Santiago Bernabeu i sa 1:2 savladao Real Madrid u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Nakon utakmice, Kraljevi su imali dosta pritužbi na suđenje, a najviše zbog situacije koja se desila koji trenutak prije gola Cityja za 1:1.

Gabriel Jesus je glavom poslao loptu u gol, ali u Realu smatraju da je prije skoka odgurnuo Sergija Ramosa i da je gol morao biti poništen zbog faula u napadu.

Cityjev Brazilac se ne slaže sa takvim mišljenjima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Fudbal je kontaktni sport, ali nije bilo odgurivanja... Jedva da sam stavio ruke na njega, to nije bio faul", poručio je Jesus nakon utakmice, prenosi Movistar.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dinass
A kad je bilo obratno onda nije kontaktni sport jel,3x manji kontakt je bio a ti si pao ko sjekirom da te udario. Jasna je ovo kompezacija uefe za izbacivanje Citija.Bicete prvaci ove godine pa cemo vas izbaciti na 2 godine,drugacije ova plastika nikada nebi osvojila LP
5 4
RZ88
Tako je Jesus izbacite ove smradove madridske.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi