Da li je Hrvatska spremna za Kukoča?

Proslavljeni as želi na klupu reprezentacije

Da li je Hrvatska spremna za Kukoča?

Košarkaška reprezentacija Hrvatske oprostila se od Svjetskog prvenstva u košarci u osmini finala. 

Mnogo se pisalo i o nesuglasicama u svlačionici reprezentacije Hrvatske, a jasno je da je svoj mandat na klupi reprezentacije završio Jasmin Repeša. 

Pitanje je ko će na klupi zamijeniti dosadašnjeg selektora reprezentacije Hrvatske. Ponudio se Toni Kukoč, ali je istakao da bi poziciju prihvatio samo pod pravim uslovima. 

Hrvatska javnost oduševljena je idejom da kormilo reprezentacije preuzme najveći živući košarkaš iz Hrvatske, ali HKS se još uvijek nije oglasio. Postavlja se pitanje, da li su Hrvatska i Danko Radić, po mnogima grobar hrvatske košarke spremni za Tonija Kukoča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.