Da li je malo igrača iz Premijer lige u reprezentaciji: "Imamo bolje vani!"

Cipetić i Šerbečić na spisku selektora Bajevića

Da li je malo igrača iz Premijer lige u reprezentaciji: "Imamo bolje vani!"

S. Mlaćo

Na spisku od 27 nogometaša selektora Zmajeva Dušana Bajevića nalaze se i dvojica iz Premijer lige.

Radi se o Besimu Šerbečiću, članu FK Sarajevo i Branimiru Cipetiću, članu NK Široki Brijeg.

Mnogi su očekivali da će se tu naći i ime Semira Štilića, veziste Željezničara, ali možda i još neko ime iz domaćeg nogometa. Slaven Musa je govorio o tome.

"Pratimo našu ligu, dosta smo gledali utakmicu, a bitno je da ti igrači nisu samo broj u reprezentaciji. Smatramo da Cipetić može konkurirati za poziciju desnog beka, a Šerbečić poziciju stopera. Situacija se naravno može i promijeniti u narednih mjesec dana. Generalno, na ostalim pozicijama igramo bolje igrače koji igraju vani i to je razlog zbog čega smo pozvali dvojicu. Iz naše lige se definitivno može do reprezentacije", kazao je Musa.

Top Komentari

nedoni46
logicno da može, cipetic, sebecic, danilovic, rahmanovic, stilic moze i dalje, mozda cak i sadikovic...
6 0
goku_iz_sirokog
Menalo?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi