Da li je moguće da je ovo penal? Real Madrid došao do pobjede zahvaljujući sudijama

Džaba i VAR

Da li je moguće da je ovo penal? Real Madrid došao do pobjede zahvaljujući sudijama

E. Čaušević

Fudbaleri madridskog Reala sinoć su uz dosta muke u gostima pobijedili Levante sa 2:1 u okviru 25. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je odigrao još jedan očajan meč i uz dosta sreće, ali i sudijske pomoći na kraju su pobijedili. Real je protiv Levantea slavio sa 2:1, a zanimljivo da su Kraljevi oba gola postigli iz kaznenih udaraca.

Prvi penal za goste nije bio toliko diskutabilan jer je igrač Levantea igrao rukom, no drugi je prava sramota. Cijela Španija danas bruji o dosuđenom penalu za Real Madrid nakon što je na zemlji završio Casemiro.

On je bio u duelu sa Doukoureom koji je pokušao izbiti loptu, a na kraju je Casemiro pao kao da ga je udario tenk. Međutim, na usporenom snimku je jasno vidjelo da ga je promašio i nikome nije jasno kako je sudija procijenio da je to penal iako ima pomoć VAR-a.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Kada se Barceloni sudi ovako penal onda je cisti penal a kada je real ili bio koji drugi tim u pitanju onda nevalja ni Var ni sudija sudija je cekao signalizaciju iz VAR sobe i rekli su oni da je penal cak sudija nije ni isao da pogleda ali nasi nazovi novinari moraju davati svoje misljenje....
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi