Da li je ovo najbolja odbrana u historiji Premier lige?

Heaton izludio domaće

Da li je ovo najbolja odbrana u historiji Premier lige?

Teme:

Jedan od najzaslužnijih što je Burnley sačuvao svoju mrežu netaknutom na Old Traffordu je Tom Heaton. 

Heaton se istakao u jučerašnjoj utakmici i svojim odbranama je frustrirao domaće navijače, što potvrđuje i podatak da je tokom utakmice odbranio svih 11 šuteva u okvir svog gola. 

Navijači Manchester Uniteda će definitivno pamtiti Heatona barem po jednoj intervenciji. On je nakon savršenih makazica Ibrahimovića uradio nemoguće i odbranio šut švedskog napadača bacivši se kao mačka. 

Interesantno je da je Heaton kao igrač ponikao u Manchester Unitedu, a njegovu odbranu protiv bivšeg kluba Peter Schmeichel je ocijenio kao najbolju u engleskoj Premier ligi. 

Potražite više informacija na temu Premier league:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi