Da li je ovo potvrda da odlazi velika zvijeda iz Minhena: Bayern dovodi pojačanje iz Lyona

Mlada nada francuskog kluba

Da li je ovo potvrda da odlazi velika zvijeda iz Minhena: Bayern dovodi pojačanje iz Lyona

Endin Čaušević

Bayern je prije nekoliko dana ozvaničio transfer Leroyja Sanea koji je stigao iz Manchester Cityja.

No, jasno je da Sane neće biti jedino pojačanje bavarskog kluba ovog ljeta. Ugledni Bild objavio je danas da je Bayern dogovorio dolazak mladog francuskog defanzivca Melvina Barda.

Bard je trenutno član juniorskog tima Lyona i oduševio je svojim igrama u prošloj sezoni. Bayern ovog 19-godišnjaka odavno ima na radaru, a sada su odlučili da ga dovedu u svoj tim.

Francuz s Lyonom ima saradnju do ljeta 2022. godine, ali kada ga je Bayern kontaktirao bilo je jasno da je to ponuda koja se ne odbija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bild piše da su Bayern i Bard dogovorili uslove ugovora, te da će Lyon od prodaje ovog igrača zaraditi oko 2.5 miliona eura. Bard igra na poziciji lijevog beka i mnogi smatraju da njegov dolazak znači i odlazak Davida Alabe koji se sve više povezuje s Interom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Earl
Momak ce igrati za drugi tim ako dodje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi