Da li su ovo najveća pojačanja ove zime u Premijer ligi?

Da li su ovo najveća pojačanja ove zime u Premijer ligi?

14. Mladen Zeljković (Radnik)

Dino Kurbegović

Nogometna Premijer liga BiH nastavlja se predstojećeg vikenda, a nakon 12. kola saznat ćemo ko će to biti novi prvak ili će ekipa Sarajeva odbraniti prošlogodišnju titulu. 

Nogometaš kojeg bi poželio svaki trener da ima u svome klubu, defanzivac, koji može igrati na svim pozicijama u odbrani. Sa svojih 28 godina ima već veliko iskustvo, a svoje najbolje partije pružao je u Borcu iz Banja Luke, te Željezničaru. Posljednjih pola sezone proveo je u Kanadi, gdje je igrao za ekipu Waterlooa, a u Bijeljinu je stigao kako bi pomogao klubu u ostvarenju historijskog uspjeha, plasmana u Evropu prvi puta u svojoj historiji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti