"Da mi je još dovesti Spahića"

Mamić u formi, Spahić otputovao u Francusku

"Da mi je još dovesti Spahića"

Adnan Beganović

Sada već bivši igrač Bayer Leverkusena, Domagoj Vida, danas je predstavljen kao novo pojačanje zagrebačkog Dinama, a izvšni predsjednik kluba Zdravko Mamić ima još samo jednu želju, a to je Emir Spahić.

Ako ćemo vjerovati hrvatskim medijima onda možemo reći da u Dinamu vlada sjajna atmosfera. Modri su već potpisali četiri igrača i to Jerka Leku, Mehmeda Alispahića, Ivana Krstanovića i Domogoja Vidu, a sve je izvjesnije da će peto pojačanje Dinama biti kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić.

„Da mi je dovesti još Emira Spahića!", vidno raspoložen je rekao Mamić nakon što je u prostorijama kluba predstavljen Domagoj Vida.

"Uh, kakav je to igrač. Beskompromisan, britak, a zna. Podsjeća me na Roberta Kovača u vremenu kad je držao obranu Bayerna. Spahić se danas vraća u Francusku. Možda završimo posao već početkom iduće sedmice. Spahić želi u Dinamo, mi želimo njega, ali vidjet ćemo hoće li se dogovoriti s čelnicima Montpelliera“, prenose hrvatski mediji Mamićevu izjavu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.