Da nam Fellaini nije rekao, ne bismo ni znali

United u maloj krizi

Da nam Fellaini nije rekao, ne bismo ni znali

Edmir Škorić

Marouane Fellaini kaže da je Manchester United u "maloj krizi".

United je dobro otvorio sezonu, no onda se naglo stvari mijenjaju i u tri vezana meča Crveni vragovi su upisali poraze - dvaput u Premier ligi (Manchester City i Watford) i jednom u Europa ligi (Feyenoord).

Prave se brojne analize, Mourinho je već sada na udaru kritičara i jednog dijela navijača, a Fellaini je to zanimljivo sve opisao u jednom intervjuu.

"Možemo reći da smo u maloj krizi. Ipak, klub poput Manchester Uniteda ne smije da izgubi triput zaredom", kazao je Fellaini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prilika da se zaustavi taj loš niz stiže u srijedu, kada u Liga kupu United igra, doduše kao gost, protiv niželigaškog Northampton Towna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi