Da nije previše? PSG odredio cijenu za Cavanija

Na ljeto mu ističe ugovor

Da nije previše? PSG odredio cijenu za Cavanija

A. Čaušević

Edinson Cavani će u februaru napuniti 33 godine, a na ljeto mu ističe ugovor sa PSG-om. 

Među igračima koji mogu pregovarati s drugim klubovima bez dozvole trenutnog nalazi se i Edinson Cavani. Za sada ozbiljan interes pokazuje Atletico Madrid.

Atletico Madrid je već postigao dogovor s iskusnim Urugvajcem i cilj Jorgandžija je da ga angažuju već u januaru, ali to neće biti tako lako.

U PSG-u su procijenili Cavanijevu vrijednost te cijena igrača koji će za nekoliko sedmica napuniti 33 godine iznosi 30 miliona eura.

Marca navodi da je Atletico za iskusnog napadača ponudio 10 miliona eura te da je predsjednik Gil Martin već otputovao u Pariz na pregovore.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cavani je već odlučio da karijeru nastavi u Atleticu. Samo je pitanje da li će se Jorgandžijama priključiti u narednim danima ili će sve biti prolongirano za ljeto.

Inače, urugvajski golgeter je član PSG-a od 2013. godine. Tada ga je pariški klub Napoliju platio 65 miliona eura.

Promo

Top Komentari

United_HZ
Po naslovu bi pomislio da košta 100 miliona eura pa bi se onda zacudio ovako ne
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi