Mbappe nije slavio prvi gol protiv Monaca, a kada je zabio drugi samo je pogledao ka tribinama

Naljutili ga raznim dobacivanjima

Mbappe nije slavio prvi gol protiv Monaca, a kada je zabio drugi samo je pogledao ka tribinama

E. Čaušević

PSG je večeras u gostima pobijedio Monaco sa 4:1, a u centru pažnje bio je Kylian Mbappe.

Mbappe se vratio na stadion na kojem se proslavio, ali nije baš imao milosti protiv dojučerašnjeg kluba. Ovaj napadač postigao je dva gola u pobjedi Parižana rezultatom 4:1.

Prvi gol Mbappe je postigao u 24. minuti kada je doveo svoj tim u prednost, a iz poštovanja prema bivšem klubu nije želio da ga proslavio.

Mbappe je na scenu stupio ponovo u 91. minuti kada je postavio konačnih 1:4, ali tada je uputio pogled ka navijačima Monaca i odlučio je da proslaavi gol.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jasno je da su navijači Monaca dobacivali nešto Mbappeu tokom utakmice što ga je naljutilo i odlučio je da drugi gol ipak proslavi na sebi svojstven način.

Top Komentari

Zoilomas
Sto duze bude u PSG sve ce biti sluplji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi