Dalglish frustriran remijem protiv Stokea

Dalglish frustriran remijem protiv Stokea

Menadžer Liverpoola, Kenny Dalglish, frustriran je jučerašnjim remijem Redsa protiv Stoke Cityja.

"Oni su došli ovdje da se brane i osvoje jedan bod. Ja im čestitam jer su uspjeli u tom naumu. Mi smo morali probiti njihovu odbranu, ali nažalost nismo uspjeli. Imali smo nekoliko šansi i smatram da igrači nisu pravili greške, tako da teret ne smije ići na njihova leđa", rekao je Dalglish.

Liverpool je u jučerašnju utakmicu ušao sa velikom psihološkom prednošću, jer su sredinom sedmice pobijedili na Etihadu. Ipak, Dalglish je napravio pet promjena u timu u odnosu na taj duel protiv Cityja.

Redsi su sada na šestoj poziciji ligaške tabele, sa 13 bodova zaostatka za vodećim dvojcem iz Manchestera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.