Dalić: Ne znam šta je s Vidom, valjda nije ozbiljno

Hrvatski selektor nakon remija sa Portugalom

Dalić: Ne znam šta je s Vidom, valjda nije ozbiljno

Reprezentacija Hrvatske je večeras odigrala prvu utakmicu nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta.

Vatreni su na gostovanju remizirali sa Portugalom odigravši 1:1 u susretu koji je obilježila nesretna povreda Domagoja Vide kojeg je golman Lovre Kalinić napucao u ruku u pokušaju da izbije loptu.

"Žao mi je Vide, Ne znam šta je s njim, valjda ta povreda nije ozbiljna. Primili smo gol kad je on u igri bio povrijeđen, pa nije mogao reagovati na prekid. Čekamo informacije, nadam se da će biti sve u redu", rekao je Dalić, koji se osvrnuo i na samu utakmicu:

"Nismo ni očekivali neku fudbalsku ljepoticu. Igrali smo koliko smo mogli u ovom trenutku, promijenili smo šestoricu igrača i dali većini šansu da igraju. Ovo je uigravanje, ovo je put za Evropsko prvenstvo. Dobro da vidimo na čemu smo s nekim igračima".

"Opet smo primili gol iz prekida, moramo tu više poraditi. Protiv Španije u Ligi nacija moramo biti ozbiljniji i puno bolji", završio je Dalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi