Dalić: Nedjelja je dan odluke

Hrvatska protiv Danske favorit

Dalić: Nedjelja je dan odluke

Edmir Škorić

Hrvatska je večeras i sa poprilično izmijenjenim sastavom došla do pobjede nad Islandom (2:1).

Vatreni su tako upisali i treću pobjedu, pa u osminu finala ulaze s maksimalnim učinkom. U nedjelju će odmjeriti snage s Danskom.

"Evo, upisali smo tri pobjede, skupili devet bodova, uz gol-razliku 7:1. Taj gol smo primili iz penala, zato moramo biti sretni. Smeta me što smo primili gol, ali imali smo dosta sreće u drugim situacijama, i golman nam je bio odličan. Prvo mjesto je bilo naš cilj, mi smo ga ostvarili. Uvjeren sam da to nije naš kraj, da nije naš krajnji domet. Sada čekamo nedjelju da pokažemo pravu snagu, to je dan istine za nas", rekao je Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, pa je dodao:

"Mi smo se tako odlučili, znao sam da ovi dečki imaju snage za pobjedu. Moram priznati da nismo bili uredni u svim segmentima igre, ali to je bilo za očekivati, ovo je bila neka nova momčad. Nismo gledali druge, samo smo pazili na sebe, to mi je bilo važno. Pokazali smo da ne kalkuliramo, da se to ne isplati".

Top Komentari

Benjamingst
Bice tvrda utakmica, samo dase Hrvati nezeznu kao protiv Portugala. Ipak volio bih Rusia vs Hrvatska Cetvrt Cetvrt Finale.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije