Dalić objavio spisak, nazire se tim Hrvatske za SP

Dalić objavio spisak, nazire se tim Hrvatske za SP

Edmir Škorić

Hrvatski selektor Zlatko Dalić objavio je spisak igrača na koje računa za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Ovo je prvi spisak hrvatske nogometne reprezentacije u 2018. godini, a pozvani igrači dobit će šansu u duelima s Peruom i Meksikom na američkoj turneji krajem mjeseca.

Na spisku ima 29 nogometaša, a spisak će biti skraćen na 23 imena.

Golmani: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo Zagreb)

Defanzivci: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Matej Mitrović (Club Brugge), Zoran Nižić (Hajduk), Josip Pivarić (Dynamo Kijev), Ivan Strinić (Sampdoria), Marin Leovac (Rijeka), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)

Vezni igrači: Milan Badelj (Fiorentina), Ivan Rakitić (Barcelona), Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marko Rog (Napoli), Mario Pašalić (Spartak Moskva), Filip Bradarić (Rijeka), Luka Modrić (Real Madrid)

Napadači: Ivan Perišić (Inter), Ante Rebić (Eintracht), Marko Pjaca (Schalke), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Santini (Caen), Duje Čop (Standard Liege), Nikola Kalinić (Milan)

"Dat ću šansu svim igračima, a sedam dana na okupu iskoristit ću za komunikaciju i razgovor. Ne očekujem ljepotu u igri, ali ne idemo izgubiti. Cilj su jaki protivnici, rezultat nije toliko važan. Imamo dva sustava igre. Ne odustajem od 4-2-3-1, ali moramo imati i sustav za defenzivnu igru, možda čak s tri stopera, vidjet ćemo", rekao je Dalić.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Šteta zbog Nikole Vlašića, ali sam je kriv. Trebao je po svaku cijenu ići negdje na pozajmicu gdje će igrati i tako bi bio u konkurenciji za SP. Ovako je otpao u startu, a rastu šanse Rebiću...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti