Dallas i Colorado u finalu

MLS doigravanje

Dallas i Colorado u finalu

O. Lekić

Ekipe Dallasa i Colorada će se boriti za naslov prvaka u američkoj MLS nogometnoj ligi. Zvijezda Los Angelesa David Beckham je sa svojom ekipom u finalu zapadne konferencije sinoć ubjedljivo izgubio od Dallasa s 0:3.

David Beckham, koji se u septembru vratio na igrališta nakon ljetne pauze zbog povrede Ahilove tetive, i njegova ekipa - Los Angeles Galaxy će morati sačekati još jednu godinu za novi pokušaj osvajanja titule prvaka, prenose agencije.

Finale MLS lige će biti održano 21. novembra u Torontu. Colorado je osigurao mjesto u finalu nakon pobjede od 1:0 protiv San Josea u finalu istočne konferencije.

MLS doigravanje:
Zapadna konferencija, finale:
LA Galaxy - Dallas 0-3 (Ferreira, Hohn, Chavez)

Istočna konferencija, finale:
Colorado - San Jose 1-0 (Cummings)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.