Damčevski sutra u Sarajevu, stiže i ofanzivac?

Plavi slažu igračku križaljku

Damčevski sutra u Sarajevu, stiže i ofanzivac?

U redove FK Željezničar ovog ljeta bi mogao stići i nekadašnji makedonski reprezentativac Aleksandar Damčevski.

Čelnici bh. premijerligaša intenzivno vode pregovore s nekoliko fudbalera kako bi Željezničar što jači ušao u narednu sezonu, a jedan od onih koji bi mogao zadužiti plavi dres je i 25-godišnji defanivac Aleksandar Damčevski.

Damčevski je već neko vrijeme u kontaktu sa viceprvakom BiH, a prema nezvaničnim informacijama, u Sarajevo bi trebao sutra doputovati na pregovore nakon kojih će biti jasnije da li će preći na Grbavicu.

Interesantno je da je Damčevski prošle godine bio na pragu prelaska u Sarajevo, no u posljednji čas je odbio ponudu i prešao u kiparski Ermis Aradipou.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Damčevskog, boje Željezničara u narednoj sezoni će, po svemu sudeći, braniti i dojučerašnji član Borca iz Banjaluke Mladen Veselinović koji je navodno dogovorio sve sa Željezničarom. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasmem
Levatima nikad kraja u ovim sarajevskim timovima.Ima boljih u Olimpiku.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi