Damir Hadžić u Slobodi

Postignut dogovor

Damir Hadžić u Slobodi

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i ljubimac navijača bordo momčadi, Damir Hadžić, karijeru će nastaviti u Slobodi iz Tuzle.

Nakon što nije dogovorio produžetak saradnje sa Sarajevom Damir Hadžić nije dugo tražio novi klub. Šef struke tuzlanske Slobode, Darko Vojvodić, želio je ovog fudbalera vidjeti u svojoj momčadi i želja mu se ostvarila.

Naime, prema pisanju portala Tuzlainfo.ba Hadžić i predsjednik Slobode Davud Zahirović jutros su dogovorili saradnju.

Da, novi sam igrač Slobode. Ja sam to odlučio dosta ranije, ali sam, iskreno, čekao da se poslože druge stvari unutar mog novog kluba. Želio sam doći u ekipu u kojoj su zadovoljni igrači koji su iznijeli teret prvog dijela prvenstva i koji su tu dugo. Kada sam dobio informaciju da je to sada riješeno i ja sam dao svoj pristanak", prenosi Tuzlainfo.ba Hadžićevu izjavu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti