Damir Kasum odlazi sa mjesta predsjednika FK Sarajevo!

Potvrdio na društvenim mrežama

Damir Kasum odlazi sa mjesta predsjednika FK Sarajevo!

M. Šljivak

Damir Kasum napušta mjesto predsjednik FK Sarajevo.

Nakon 15 mjeseci u  Bordo timu Kasum je odlučio da ode sa funkcije predsjednika, a to je potvrdio na društvenim mrežama.

Istakao je kako je imao ponudu novih vlasnika kluba da nastavi sa poslom, ali da ju je ipak odlučio odbiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dolaskom Ismira Mirvića i povratkom Vincenta Tana, počinje nova ea kluba. Uvjeren sam da će to biti bolja era u kojoj će klub postići ono što smatram da je nophodno, a to je finansijska samoodrživost", napisao je između ostalog Kasum i dodao je:

"Ovim putem bih htio da se zahvalim Vincentu Tanu, Jalilu Rasheedu i Ismiru Miviću na povjerenju koje su mi ukazali ponudivši mi da i dalje obavljam dužnost predsjednika Upravog odbora FK Sarajevo. Nakon dugog razmišljanja došao sam do zaključka da su novoj eri potrebna nova lica. Da je potrebno smiriti tenzje oko kluba. Nadam se da mogu biti barem dio rješenje koje doprinjeti smanjivanju tenzija i davanju prilike novoje eri", napisao je Kasum i saopštio je kako će na Skupštini podnijeti ostavku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Doslo iz guice u glavu u sta se uvalio i digo sidro. Klub na tenderu za dvije marke, ostale samo gole gace
1 15
Paradajz
Super vijest hajde povedi i Sabrinu
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije