Damir Kojašević ima novi klub

Nekada ljubimac navijača Sarajeva

Damir Kojašević ima novi klub

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Damir Kojašević od sljedeće sezone će nositi dres novog kluba.

Kojašević koji je u prošlosti važio za ljubimca Hordi zla posljednjih šest mjeseci je proveo u Srbiji nastupajući za Radnički iz Niša, no nakon što mu je istekao ugovor odlučio je da se vrati u Crnu Goru.

Tamošnji mediji objavili su da je ovaj 32-godišnji ofanzivni fudbaler potpisao za Sutjesku koja drugu godinu zaredom osvaja crnogorsko prvenstvo, a sa sadašnjim trenerom kluba iz Nikšića Nikolom Rakojevićem je već imao priliku sarađivati u OFK Titogradu.

Kroz dosadašnju karijeru Kojašević je još, između ostalog, imao priliku igrati za Sarajevo, Jagielloniju, Gornik, Zetu, Astanu, Budućnosti iz Podgorice, Vardan, Skahkter, Radnički...

Sakupio je također i sedam nastupa za A reprezentaciju Crne Gore, za koju je postigao i jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi