Damir Rašić rješenje za Pavićeve brige

Vitez se pojačao

Damir Rašić rješenje za Pavićeve brige

Samir Mlaćo

NK Vitez četiri dana uoči početka nove sezone Premijer lige naše zemlje angažovao je novo pojačanje. Redove Vitežana pojačao je Damir Rašić (27) koji je u svojoj karijeri između ostalih nastupao za Solin, Split, Krku Novo Mesto, a u Vitez dolazi iz Imotskog.

Radi se o fudbaleru koji će biti riješenje za lijevu stranu Vitežana, s obzirom da je trener Boris Pavić ranije isticao da se radi o poziciji na kojoj je njegov tim deficitaran.

Rašić je nastupao i za juniore Hajduka,  a u 1.HNL do sada je ubilježio 29 nastupa, dok je u 2.HNL upisao 38 nastupa. U slovenskoj Prvoj ligi zabilježio je 11 zvaničnih nastupa, a za Split je nastupao i u utakmicama kvalifikacija za Evropsku ligu protiv Domžala i Fulhama, sredinom 2011.godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez će u prvom kolu Premijer lige u goste Širokom Brijegu. Taj susreta igra se u nedjelju na stadionu Pecara sa početkom u 19:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi