Užasne scene u hotelu: Fudbaler izvadio nož, prijetio saigraču iz tima i treneru

Došao u alkoholiziranom stanju

Užasne scene u hotelu: Fudbaler izvadio nož, prijetio saigraču iz tima i treneru

H. Zilić

Raznim situacijama svjedočimo na fudbalskim terenima, ali ima i onih koje nas nekada šokiraju i ostave bez teksta. Neke koji prelaze granicu normalnih. Upravo jedna takva situacija dolazi nam iz Moldavije.

U glavnoj ulozi je Nathanaael Bongo Mbourou (26) fudbaler moldavskog Dinamo-Auta iz Tiraspola.

Pomenuti fudbaler je nožem napao saigrača, a prijetio je i treneru i to sve u alkoholiziranom stanju.

Mbouru se napio zatim se vratio u hotel gdje su boravili fudbaleri Dinama i tu je napravio pomenuti incident.

Odmah nakon ove skandalozne i užasne situacije fudbaler iz Gabona se susreo sa prvim kaznama.

Izbačen je iz prvog tima Dinama, a navodno se i razišao sa menadžerskom agencijom koja ga je zastupala.

Oglasi

Interesatno pomenuti fudbaler ima i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Gabona, a fudbalski uzor mu je Peierre-Emerick Aubameyang.

Prije dolaska u Moldaviju nosio je dres All Starsa iz Južne Afrike kao i ekipe Martizburg Uniteda tkaođer iz Južne Afrike.

Zanimljivo da je u dva navrata duži period bio bez kluba, a nakon incidenata u Moldaviji mogao bi ponovo čekati na novi angažman.

Karijeru je počeo u Gabnu gdje je nosio dres Mounane.

U Dinamu nisu štedili Mbouruga pa ja nakon nasilnog ponašanja prijavljen gabonskoj ambasadi, Gabonskom nogometnom savezu, Ministarstvu sporta ove zemlje i policiji i sigurno ga očekuje još kazni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi