Danas pobijedli Sarajevo, a sutra učestvuju u humanitarnoj akciji

Danas pobijedli Sarajevo, a sutra učestvuju u humanitarnoj akciji

E. Škorić

Nogometaši Ljubuškog danas su slavili pobjedu nad FK Sarajevo u prijateljskom meču (2:0), a sutra će darivati krv.

Nogometni klub Ljubuški u suradnji s Crvenim križem Ljubuški i Transfuzijskim centrom SKB-a Mostar organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija će biti održana u klupskim prostorijama na Babovcu sutra od 10 12 sati, a iz NK Ljubuški pozivaju sve zainteresovane da budu diio akcije i da daruju tekućinu koja život znači.

Tako će Ljubušaci, nakon što su pokazali da mogu da pariraju i najvećima na zelenom terenu, pokazati i svoju ljudsku stranu, pa će ovim humanitarnim gestom nastaviti da pomažu osobe kojima je pomoć neophodna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači i simpatizeri Ljubuškog svakako mogu biti ponosni na svoj klub i na njegove aktivnosti.

Top Komentari

Rajvosa2019
Bravo momci , samo nazalost raja nece da dodje djaba - za sendvic dva narod bi nahrnuo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi