Danas sjednica IO NS FBiH
Predsjedništvo N7FS Federacije BiH

Danas sjednica IO NS FBiH

Danas će se u prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH, sa početkom u 11 sati, održati 32. Sjednica Izvršnog odbora N/FS Federacije.

Na dnevnom redu su konačni izvještaji Takmičarske, Sudijske i Disciplinske komisije za proteklu sezonu, te usvajanje pravilnika o takmičenju u Prvoj i Drugim ligama Federacije BiH za sezonu 2009/2010.

Osim toga, na dnevnom redu naći će se i zahtjev FK Famos za zaštitu zakonitosti, čime će biti poznat rasplet u Drugoj ligi Centar, tj. koja će ekipa igrati u Prvoj ligi FBiH, Goražde ili Famos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.