Danci tvrde: Eriksen je donio odluku!

Kraj sage?

Danci tvrde: Eriksen je donio odluku!

Danac Christian Eriksen trenutno je jedan od najtraženijih fudbalera na svijetu.

Dugo je Tottenham lomio Eriksena da potpiše novi ugovor, ali u tome na kraju nije uspio i januarski prijelazni rok je za Spurse posljednja šansa da na njemu koliko-toliko zarade.

Mnoštvo je klubova koji bi željeli vidjeti Eriksena u svojim redovima. Kao glavni interesantni se već mjesecima pominju Real Madrid i Manchester United, ali, prema posljednjim informacijama, ovaj vezni fudbaler na kraju će završiti u - Italiji.

Barem ako je vjerovati onome što piše danski list Ekstra Bladet. U petak poslijepodne ovaj medij objavio je kako je Inter na korak od dogovora sa Tottenhamom, koji će za Eriksenove usluge navodno dobiti obeštećenje u visini od oko 23 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, navodi se kako je za Eriksenovo dovođenje najviše zapeo Interov trener Antonio Conte koji smatra kako mu je igrač njegovih karakteristika neophodan u borbi za Scudetto s Juventusom, a ideja dolaska na Giuseppe Meazzu se svidjela i Dancu.

Eriksen je za Tottenham računajući sva takmičenja odigrao 299 utakmica, zabio 69 pogodaka i upisao 89 asistencija.

Top Komentari

ISTINA
I ovaj čovjek ne treba Marija, kreten od trenera.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije