Dani Alves: Bolje da držim jezik za zubima

Brazilac iznenađen što je Ronaldo ispred Neymara

Dani Alves: Bolje da držim jezik za zubima

Endin Čaušević

Večeras je u švicarskom Cirihu održana dodjela Zlatne lopte koju je osvojio Lionel Messi.

Messi je po peti put u karijeri proglašen za najboljeg fudbalera svijeta, dok je drugo mjesto zauzeo fudbaler Real Madrida Cristiano. Treći na listi bio je Neymar koji je dobio najmanje glasova.

Fudbaler Barcelone Dani Alves nakon ceremonije proglašenja pobjednika kazao je da je iznenađen što je Neymar završio tek treći.

"Izenađen sam jer Neymar nije drugi, a trebao je biti. Igrao je fenomenalno prošle godine i zaslužio je da bude ispred Ronalda. Ali, bolje da držim jezik za zubima jer bi se neko opet mogao žaliti zbog mojih izjava", rekao je Alves.

Alves je prokomentarisao i večerašnji izgled Lionela Messija jer su mnogi od njega navikli da se razlikuje od drugih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pa znate, starimo. On je sada porodični čovjek i logično je da se smirio što se izbora odijela tiče", dodao je Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi