Dani Alves: Nije Barcelona slaba, nego je Juventus jak
Foto: EPA

Brazilac je odigrao svoju prvu utakmicu protiv bivšeg kluba

Dani Alves: Nije Barcelona slaba, nego je Juventus jak

Brazilac je u dresu Juventusa odigrao svoju prvu utakmicu protiv Barcelone, ekipe iz koje je prošlog ljeta i stigao u Torino. 

Alves je želio istaći kako je za pobjedu Juventusa od 3:0 zaslužnija snaga Juventusa nego slabost Barcelone.

"Odigrali smo odličnu utakmicu u pogledu intenziteta u odbrani, nismo ostavljali prostora Barceloni, što im je otežalo stvari", rekao je bivši bek Barcelone.

"Za ovaj rezultat je zaslužnija snaga Juventusa od Barcelonine slabosti. Pružili smo odličnu partiju da bi došli do pobjede."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moramo biti oprezni u revanšu, protiv PSG-a smo svi vidjeli za šta su sposobni. Ako zadržimo ovakav intenzitet i postignemo gol u gostima, možemo izbaciti ovu fenomenalnu ekipu. Moraćemo se boriti, neće biti lako, ali vjerujemo u sebe", dodao je za kraj Dani Alves.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi