Dani Alves: Samo je pitanje vremena kada će se Neymar vratiti u Barcelonu

Vjeruje da će tamo biti najsretniji

Dani Alves: Samo je pitanje vremena kada će se Neymar vratiti u Barcelonu

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar ovog ljeta bio je glavna meta špekulacija prelaznog roka.

Mnogi su vjerovali da će Neymar napustiti PSG i nakon dvije godine vratiti se u Barcelonu, ali se na kraju to nije desilo. Barca je slala ponude za Brazilca, no to su Parižani svaki put odbili i odlučili da Neymar ostaje iako je i on sam pokazao želju da se vrati na Camp Nou.

Međutim, Neymar je na kraju ostao u PSG-u gdje je na velikom udaru navijača ovog kluba koju mu ne žele oprostiti činjenicu da je sam tražio od kluba da ga puste da se vrati u Barcelonu.

Ova saga će se sigurno nastaviti u narednim prelaznim rokovima, a u to je siguran i Dani Alves. Bivši igrač PSG-a izjavio je da će se Neymar sigurno vratiti u Barcu jednog dana i da je to klub gdje će njemu biti najbolje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Siguran sam da se Neymar može vratiti u Barcelonu ako to bude htio. Njegova sreća je i dalje u Barceloni. Mislim da bi trebao napustiti PSG i vratiti se na Camp Nou. Njegov povratak je samo pitanje vremena", rekao je Alves.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
kad se vrati imat ce 29 godina i 3 sezone odigrane ispod razine spanske lige, sa punoo povreda iza sebe to nece biti vise siti igrac kao onda kada je odlazio a samo ce isprazniti klubsku kasu za 100 tinjak miliona... i koliko jos moze igrati max 2 sezone, bolje je barci da nadju kao real onog nekog malca i dovedu nego da na ovog trose pare...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi