Dani Alves savjetuje Neymara: Hoće li ova rečenica upaliti?

Želi da ponovo igraju zajedno

Dani Alves savjetuje Neymara: Hoće li ova rečenica upaliti?

Brazilski fudbaler Dani Alves govorio je nakon sinoćnje pobjede protiv Monaca o eventualnom dolasku njegoovg bivšeg saigrača Neymara u PSG.

Alves je sinoć postigao prvijenac u dresu PSG-a, a nakon meča novinare je interesovalo njegovo mišljenje o dolasku Neymara u klub i ponovnom igranju zajedno.

"To je važna odluka i to je odluka koju on mora muški donijeti. On je jedan od mojih najboljih prijatelja i volio bih ga vidjeti ponovo u mom klubu, ali ne mogu se miješati. Pomogao sam mu da dođe u Barcelonu. Nisam ja donio odluku za njega, ali sam mu pričao o tome kakva je Barcelona i to mu je pomoglo da donese odluku. Odluke su samo za hrabre, a ja sam najhrabriji od svih", rekao je Alves, pa poentirao:

"To je odluka koju morate donijeti pažljivo, ali morate biti sebični. Ako bih mogao da mu dam jedan savjet, to bi bilo: budi hrabar, svijet pripada hrabrima", rekao je Alves.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vidjet ćemo kako će ove riječi uticati na Neymara koji je navodno već donio odluku i trebao bi se sutra ili prekosutra pojaviti na ljekarskim pregledima u Parizu. Ipak, ako i nije tako, ova poruka Alvesa će mu vjerovatno pomoći da na kraju zaista pređe u PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi