Dani Alves u svom stilu odgovorio Cristianu Ronaldu

Nastavio se verbalni sukob dva fudbalera

Dani Alves u svom stilu odgovorio Cristianu Ronaldu

Endin Čaušević

Verbalni sukob Cristiana Ronalda i Danija Alvesa nastavio se putem društvenih mreža.

Fudbaleri dva ljuta rivala već nekoliko sezona imaju sukobe preko društvenih mreža i medija. Nakon što je prošlog ponedjeljka na dodjeli Zlatne lopte Cristiano Ronaldo rekao da ne želi reklamirati Danija Alvesa i davati mu prostor u medijima nije se dugo čekalo na odgovor Brazilca.

Dani Alves je danas na svom zvaničnom Twitter profilu postavio sliku svojih trofeja koje je osvojio s Barcelonom uz naziv "Dobar dan". Kasnije je brazilski fudbaler otkrio svojim prijateljima da je ova slika odgovor na komentar Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi