Ceballos objavio kako mu izgleda zglob, a nikome nije jasno kako je izbjegao težu povredu

Imao je dosta sreće

Ceballos objavio kako mu izgleda zglob, a nikome nije jasno kako je izbjegao težu povredu

Endin Čaušević

Reprezentacija Španije je prvi favorit za osvajanje Zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Španci su u odličnom sastavu doputovali na Olimpijadu u Tokio, a u sastavu se našlo i nekoliko fudbalera koji su igrali za Crvenu furiju na minulom Evropskom prvenstvu.

Međutim, Španija nije baš najbolje otvorila turnir na Olimpijskim igrama jer su u prvom kolu osvojili samo bod protiv Egipta.

Egipćani su nekako uspjeli da sačuvaju svoju mrežu, te je meč završen bez golova, ali su ih mnogi kritikovali za dosta agresivnu igru.

To se posebno odnosi na detalj iz prvog poluvremena kada je Dani Ceballos zbog povrede morao da napusti terenu.

Jedan od igrača Egipta je žestoko faulirao igrača Španije zbog čega Ceballos nije mogao da nastavi meč. Odmah je bilo jasno da je situacija ozbiljna jer se na usporenom snimku vidjelo o kakvom prekršaju se radi.

Mnogi su se pribojavai da je Ceballos teže povrijeđen, ali na svu sreću to nije slučaj i najbitnije je da ništa u zglobu nije slomljeno. No, još uvijek se ne zna koliko će ovaj veznjak izbivati s terena.

Ceballos je na društvenim mrežama objavio fotografiju i pokazao kako njegova noga izgleda, a mnogi su se šokirali kada su vidjeli kako izgleda njegov zglob.

Dani Ceballos shared a photograph of his heavily bruised ankle

Jasno je da je španski fudbaler imao ogromnu sreću što nije teže povrijeđen jer je fotografija zaista zastrašujuća.

Top Komentari

JuventinoBK
@Jasminn vidis sto trebaju biti placeni milione
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti