Daniel Avramovski stiže u FK Sarajevo!
Foto: Kayserispor

Pridružit će se u Antaliji

Daniel Avramovski stiže u FK Sarajevo! · Saznajemo

E. Ganibegović

Daniel Avramovski postat će novi fudbaler FK Sarajevo.

Prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, makedonski fudbaler pridružit će se Bordo ekspediciji u Antaliji, gdje se Sarajevo priprema za proljetni dio sezone.

Podsjetimo, Avramovski se s dolaskom na Koševo povezivao čim je klub preuzeo njegov sunarodnjak Aleksandar Vasoski, koji je ovog fudbalera i preporučio čelnicima Sarajeva.

"Da, istina je da sam preporučio Avramovskog čelnicima Sarajeva. Zar treba trošiti riječi za reprezentativca naše zemlje", rekao je tada Vasoski i dodao je:

"Imali smo odličnu saradnju u Vardaru i želim da dođe u Sarajevo. Postoje kontakti, a pregovori su u početnoj fazi. Vidjet ćemo hoće li se postići dogovor".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Avramovski je od septembra bez kluba. Tada je raskinuo saradnju s turskim Kayserisporom, gdje je proveo jednu sezonu.

Karijeru je ovaj 26-godišnjak počeo u Rabotničkom, a igrao je još za Makedoniju, Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Olimpiju, Vojvodinu i Vardar, a za reprezentaciju svoje zemlje upisao je četiri nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HORDE_ZLA_S_KOSEVA
Tako jeee AVRAMOVSKI MAJSTORE !!!!
32 4
nedoni46
steta sto zrinjski pobjeze ovoliko, bilo bi proljece fenomenalno
28 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije