Želi ga Sarajevo, ali i još nekoliko jakih timova: Šta će odlučiti?

Avramovski u pregovorima s bordo timom

Želi ga Sarajevo, ali i još nekoliko jakih timova: Šta će odlučiti?

E. Škorić

U Sarajevu su predstavili dva važna pojačanja, prvo Asmir Suljić, pa onda i Adnan Šećerović, no neće se stati na tome.

I sam investitor kluba Ismir Mirvić je rekao da će biti još pojačanja kako bi Sarajevo bilo jako u ostatku sezone, a nije tajna da je jedna od želja bordo kluba reprezentativac Makedonije Daniel Avramovski.

Avramovskog sa sobom na Koševo želi dovesti novi trener Sarajeva Aleksandar Vasoski, ali čini se da to neće biti lagan zadatak.

Naime, Avramovski jeste bez kluba kada je raskinuo ugovor s turskim Kayserisporom u septembru prošle godine, ali je trenutno tražen od strane nekoliko klubova.

Za njegov potpis pored Sarajeva bore se rumunski Dinamo Bukurešt, zatim turski Samsunspor, te brazilski Fluminense, koji je krajem prošle godine stupio u kontakt sa Avramovskim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, pored svega toga, na Koševu se nadaju da će uspjeti osigurati dolazak sjajnog Makedonca, što bi bilo treće veliko pojačanje ove zime.

Bordo tim je trenutno četvrti u Premijer ligi sa 28 bodova i ima čak 20 bodova manje od vodećeg Zrinjskog, pa će osnovni cilj biti plasman u Evropu, a nakon toga jasno i borba za titulu, dok navijači očekuju da se najzad napravi i neki iskorak u Evropi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Za njega bi bilo bolje da dođe u Sarajevo jer će se tu naigrat i možda izborit nastup u reprezentaciji. Ako je Velkoski nastupao za reprezentaciju i kad nije bio standardan u Sarajevu, onda može i ovaj.
11 1
Sarajevski_Marlboro
Mirvić radi odličan posao, nadamo se Avramovskom.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi