Daniel Graovac se nakon tri godine vraća u Premijer ligu BiH?

Na meti Tuzla Cityja

Daniel Graovac se nakon tri godine vraća u Premijer ligu BiH?

E. Čaušević

Sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završena je prošlog vikenda, ali klubovi neće imati mnogo vremena za odmor.

Već za dvije sedmice će mnogi bh. premijerligaši početi pripreme za novu sezonu koja bi trebala startati 17. jula.

U minuloj sezoni smo imali zaista mnogo uzbuđenja u borbi za prvaka, ali i borbi za mjesta koja vode u Evropu, te opstanak u društvu najboljih.

Sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja i u novoj sezoni, a klubovi se već punom parom spremaju za nove izazove.

Jasno je da će mnoge ekipe mijenjati svoj igrački kadar, te da će mnogi pokušati što bolje da pojačaju svoju ekipu.

U narednoj sezoni velike ambicije bi mogla imati ekipa Tuzla Cityja jer se očekuje nekoliko zvučnih pojačanja ovog kluba u ovom klubu.

Naime, špekuliše se da bi u dresu Tuzla Cityja naredne sezone mogao igrati defanzivac Daniel Graovac koji bi u tuzlanski klub trebao stići iz rumunske Astre.

Graovac je prethodne dvije sezone igrao u dresu Astre, a sada bi se mogao vratiti u Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 27-godišnji defanzivac je nastupao u Premijer ligi s dosta uspjeha u dresovima Zrinjskog i Željezničara, a sada bi svoju karijeru trebao nastaviti u redovima Tuzla Cityja.

Graovac je u svojoj karijeri još igrao za Mouscron i Vojvodinu, a ponikao je u dresu zagrebačkog Dinama. Također, odigrao je i tri utakmice u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi