FK Tuzla City dolazak na sastanak objasnio jednom rečenicom

Mladost pozvala sve premijerligaše

FK Tuzla City dolazak na sastanak objasnio jednom rečenicom

Admin Čaušević

Mladost je u borbi da dobije licencu za takmičenje u Premijer ligu pozvala sve premijerligaše na sastanak sa FS BiH. 

Klub iz Doboja kod Kaknja je do sada dobio pet potvrdnih odgovora. Sastanku će se odazvati Velež, Sarajevo, Željezničar, Tuzla City i Sloboda.

Iz Tuzla Cityja su u kratkom sapoštenju naveli da će pristati na poziv Mladosti. Razlog za pristanak su objasnili u jednoj rečenici.

U tuzlanskom premijerligašu su naglasili kako su spremni na sve vrste razgovora kako bi bh. fudbal išao u pozitivnom smjeru.

"F.K.Tuzla City obavještava sportsku javnost da je naš klub spreman na sve vrste razgovora za dobrobit bh.fudbala", naveli su iz ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Mladosti su tražili sastanak do kraja sedmice, a ostaje da se vidi da li će članovi Izvršnog odbora uopšte udovoljiti klubu iz Doboja kod Kaknja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Ma sigurno ste spremni, bas kao sto je Nukic slucajno zavrsio u reprezentaciji nakon sto je Borac proslavio titulu.
15 2
forza_juve
Pa eto za promjenu prijavite igrače na puni iznos plata a ne na 300 KM
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti