Danijal Brković slobodan igrač
Bivši igrač nekolicine bh. premijerligaša s 27 godina sigurno još može dosta toga da ponudi na terenima u najjačem rangu bh. nogometa

Raskinuo s Radnikom

Danijal Brković slobodan igrač

E. Škorić

Danijal Brković je od danas slobodan igrač i potražit će novi angažman.

Brković je ljetos potpisao za Radnik iz Bijeljine, ali nije se naigrao u ovom premijerligašu i sada kao slobodan igrač pokušava da pronađe novi angažman.

Iskusni napadač je imao ugovor do 2020. godine, ali on je raskinut, a nekadašnji nogometaš Veleža, Željezničara, Olimpika i Čelika, koji je malo boravio i u Njemačkoj, zasigurno ima još toga da ponudi u Premijer ligi BiH.

Brković je ove sezone odigrao ukupno 11 mečeva za Radnik i postigao je jedan gol, a od toga je u Premijer ligi odigrao devet mečeva, odnosno dva u Kupu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi