Danijel Šarić brani za Katar

"Srce" odabralo

Danijel Šarić brani za Katar

Edmir Škorić

Golman rukomtaša Barcelone, Danijel Šarić, branit će na golu katarske reprezentacije.

Prema pisanju portala rakomet.weebly.com Šarić je postigao dogovor sa karaskim savezom, te će na Svjetskom prvenstvu 2015. braniti za ovu reprezentaciju.

Iako je branio jedan ciklus za BiH, kasnije su iz Rukometnog saveza činili sve da Šarić ponovo obuče dres bh. reprezentacije, ali njegovo "srce" odabralo je drugu zemlju... 

Šarić je u nekoliko navrata govorio da zbog privatnih problema ne može doći na okupljanje bh. reprezentacije, na kraju je ipak bilo jasno da on više ne želi igrati za nas. 

Tako će jedan od najboljih golmana na svijetu naredne dvije godine braniti boje Katara, nakon što je dogovorio saradnju s tamošnjim Rukometnim savezom. 

Nije sreća para puna vreća... Ili, možda, jest?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.