Danilo: Ovo su bili najbolji dani moje karijere

Sretan je u Juventusu

Danilo: Ovo su bili najbolji dani moje karijere

E. Škorić

Defanzivac Juventusa, Danilo, ističe da je jako sretan u Torinu.

Danilo je govorio o svom timu u najavi meča sa Sampdorijom koji se igra danas, te je istakao da je jako sretan u redovima Stare dame.

"Otkako sam napustio Porto po prvi put imam konstantnu sezonu i napokon su stvari krenule na bolje. Sretan sam načinom na koji igram, hoću ovde dugo da ostanem jer sam napokon sretan i ovo su najbolji dani moje karijere. Hoću da se odužim klubu za to što vjeruju u mene", rekao je Danilo.

Stara dama je uhvatila ritam i na gostovanju kod Sampdorije traži pobjedu za potpuno uključenje u utrku za titulu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi