Danilović dobio poziv od Bajevića, a čestitke su odmah počele pristizati

Ziljkić se ekspresno oglasio

Danilović dobio poziv od Bajevića, a čestitke su odmah počele pristizati

E. Čaušević

Selektor reprezentacije BiH, Dušan Bajević, danas je bio primoran da uputi novi poziva za mečeve protiv Italije i Poljske.

Naime, Stjepan Lončar i Darko Todorović neće doći na okupljanje Zmajeva početkom naredne sedmice, a Bajević je odlučio da naknadni poziv uputi veznjaku Borca, Vladanu Daniloviću.

Sigurno da do prije desetak dana Danilović nije ni sanjao da će dobiti poziv u A selekciju, ali brojni otkazi su primorali Bajevića da se više osloni na fudbalere iz Premijer lige.

Danilović je već odavno standardan u ekipi Borca, te pruža zaista dobre partije. Nakon što je dobio poziv u seniorski tim bh. selekcije počele su pristizati čestitke, a prvi se oglasio njegov saigrač Almedin Ziljkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bravo maleni, neka je sa srećom", poručio je Ziljkić svom saigraču.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Ovaj Ziljkic je fantastican fudbaler..i kladim se bolji od Duljevica u ovom trenutku
5 1
Penderinos
Hehe lik napravio screen shot članka kojeg ste vi objavili. To VI u nekom talu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije