Danilović: Mnogo možemo naučiti od novih pojačanja

Vezista Borca za SportSport.ba

Danilović: Mnogo možemo naučiti od novih pojačanja

D. Vejo

Fudbaleri Borca iz Banja Luke, danas će u drugoj kontrolnoj utakmici snage odmjeriti sa ekipom Konkordije iz Rumunije.

Vranješ će, ako je suditi po prethognom test meču, na teren izvesti dvije različite ekipe u dva poluvremena. Među onima koji će se sigurno naći u prvih 11 jeste mladi i talentovani vezista Vladan Danilović, koji uživa u povjerenju novog šefa struke.

"Ide sve kako treba. Jako sam zadovoljan pripremama, treninzi su dosta naporni, najviše zbog vremenskih uslova i velike vrućine, ali šta da se radi. Spremamo se, sve ovo je uvertira za Premijer ligu BiH. Nova pojačanja uklopila su se dosta dobro. To su odlični fudbaleri od kojih se dosta može naučiti. Smatram da ćemo kroz još nekoliko utakmica, potpuno se uigrati", rekao je za SportSport.ba vezista Borca, Vladan Danilović.

Mladi i perspektivni igrač, bio je slobodan da prokomentariše i protekli meč, kojeg su crveno-plavi izgubili nakon autogola.

"Bolje je izgubiti utakmicu, a dominirati kao protiv Sindikata, nego dobiti na muke, a biti nezadovoljan igrom", dodaje Danilović.

Meč između Borca i Konkordije igra se večeras od 20 sati na Zlatiboru.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi